Ароматичне саше чи арома банка: що вибрати?

Світ пахучок дивує: дифузори, аромасвічки, спреї, суміші ефірних олій. Особливе місце займають саше та аромабаночки. Їх використовують для локальної ароматизації будинку та офісу. В інтернет-магазині Scents представлені обидва види ароматизаторів. Чим вони відрізняються одна від одної?

Саше – конвертик із запахом затишку

Саше – конвертик із запахом затишку

Зазвичай ароматичні саше представлені у вигляді мішечків подушечок або конвертів з запашним вмістом. Що всередині? Це можуть бути сушені трави, суцвіття, ягоди, шматочки фруктів, пряні спеції, смола та деревна стружка, ароматне насіння рослин. Зазвичай конвертики просочуються запашними есенціями та ефірними оліями.

У яких випадках стане в нагоді саме аромасаше:

  • Для ароматизації комода. Постільна білизна, одяг для сну та спідня білизна просочиться легким і в той же час стійким ароматом, якщо ви покладете в комод конвертик.
  • Для ароматизації речей у шафі. Одяг може набувати дивного запаху, якщо довго лежить у шафі. Щоб уникнути цього, використовуйте саше з приємним ароматом, і речі просочаться ним.
  • Для ароматизації сумки, косметички. Носіть улюблений аромат завжди з собою: помістіть його в сумку.
  • Хочете спати міцно та безтурботно? Покладіть мішечок з запашними травами під подушечку або на тумбу.

У каталозі ви зустрінете ароматизатори від відомих брендів саше Greenleaf, Bridgewater, Belfort. Ця продукція, створена на основі натуральних компонентів. Тому аромат стійкий та благородний.

Аромабаночки – кращий ароматизатор для машини

Аромабаночки – кращий ароматизатор для машини

Аромабанки – новинка на ринку пахучок. Вони прийшли на зміну ялинкам для авто. Баночки кладуть у бардачок або тримач для склянок. Іноді їх розміщують під сидінням. Пахучка поширює приємний та ненав'язливий аромат у салоні, який нейтралізує сторонні запахи (бензин, тютюн).

Що являють собою аромабанки? Відомий американський бренд California Scents випускає їх у вигляді жерстяної ємності, всередині якої екологічно безпечний брикет. Вміст просочений натуральними ефірними оліями та есенціями. Силу аромату можна регулювати за допомогою спеціальної кришки з вентиляційними отворами. Чи підходять баночки для ароматизації приміщень? Так, їх можна використовувати в квартирі, в офісі та будь-якому невеликому приміщенні.

Ароматизатори універсальні – підходять для локальної ароматизації як приміщення, так і авто. Термін використання становить 1-3 місяці. Не рекомендується використовувати у приміщенні, де підвищена вологість. У такому випадку рекомендуємо використовувати спреї або аромадифузори.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]